Nyheder

  Ry Gastropub   Peace of Pipes kan lige nu opleves på bordene og i baren ved Ry Gastropub som byder på smukke omgivelser, lækker mad og god stemning.

Ry Gastropub

Peace of Pipes kan lige nu opleves på bordene og i baren ved Ry Gastropub som byder på smukke omgivelser, lækker mad og god stemning.

  Photoshoot  Peace of Pipes kan opleves på restaurent  Klassisk Fisk  i Aarhus. Det er også her Billederne til hjemmesiden er blevet taget af den altid dygtige Bibi Berge.

Photoshoot
Peace of Pipes kan opleves på restaurent Klassisk Fisk i Aarhus. Det er også her Billederne til hjemmesiden er blevet taget af den altid dygtige Bibi Berge.

  Stay Tuned  for the reveal of something new….

Stay Tuned for the reveal of something new….

Workshop om Peace of II

PEACE OF arbejder fuld tid på at finde nye og spændende måder at skubbe grænsen for meningsfuld upcycling. Det næste produkt i Peace of - familien er under udvikling og koncepterne er ved at blive afprøvet.

  Prototyping   En stor del af arbejdet bag Peace of Pipes er prototype udvikling. Der bliver i øjeblikket arbejdet på en alfa prototype af Peace of Pipes på værkstedet. Detaljen og finish er kernen, så oplevelse af kvalitet af kvalitet bliver helt rigtig. Hold øjnene åbne for den nye model!

Prototyping

En stor del af arbejdet bag Peace of Pipes er prototype udvikling. Der bliver i øjeblikket arbejdet på en alfa prototype af Peace of Pipes på værkstedet. Detaljen og finish er kernen, så oplevelse af kvalitet af kvalitet bliver helt rigtig. Hold øjnene åbne for den nye model!

 
 
Peace of..mind?
Peace of ...cake?
Design kan være med til at ændre vores forbrug og vores opfattelse af værdi. At sætte flere produkter i verden har konsekvenser, og oftest miljø og ressourcemæssigt negative konsekvenser.
Navnet “Peace of” fastholder fokus på vores mission, -som er at tage ansvar for at skabe en positiv påvirkning af natur og mennesker, når vi designer og udvikler nye produkter, og derigennem bidrage til et mere socialt ansvarligt og bæredygtigt samfund.

Vi har muligheden for som producent og designer, at påvirke oplevelsen af æstetik og værdi, og tage ansvar.

Ved at ændre den gængse supply chain, kan vi skabe værdi i produktionsleddet for de ressourcesvage i vores samfund. Og ved at se muligheder i materialer der ellers bliver bortskaffet, vil vi recycle og reuse materialer og derigennem skabe holdbare nye produkter, til gavn for miljøet.

Ved at gentænke processer og skubbe til værdiopfattelser, vil vi skabe interiør produkter som tager ansvar.

Det er vores mission som designere og producenter, at tage ansvar for at skabe en positiv påvirkning af natur og mennesker, når vi designer og udvikler nye produkter.
Vi vil bidrage til et mere socialt ansvarligt og bæredygtigt samfund.